Att äga eremitkräftor

WolfFires Eremiter(nya tråden!)

2017-02-13 21:25 #0 av: WolfFire93

Okej! Så jag gör en ny tråd X3 det börjar bli jobbigt att bläddra igenom alla kommentarer X3
Jag har haft igång lysrampen hela dagen och bytt ut det bruna vattnet, hittat saltet!! Och dem älskar sepia skal :3 <3

Anmäl
2017-02-13 21:28 #1 av: WolfFire93

Har bara haft lysrampen igång, så att det är tillräktigt varmt är nog inget problem ;)

Anmäl
2017-02-13 21:30 #2 av: WolfFire93

Vi hade 23°C på övervåningen, märkte att den vita värkade stannat på 29°C för vi hade 25°C på nerdervåningen.
Men hydometer delen funkar ;) och jag undrar... kan de ha för fuktigt?
Jag ska sänka syrestenen då den bubblar lite mycket.

Anmäl
2017-02-13 21:31 #3 av: WolfFire93

Tänkte ju ta med bild också X3

Anmäl
2017-02-13 21:32 #4 av: WolfFire93

Bröt av en bit sepia för jag vet inte om den möglar efter några dagar också..
Dem Älskar det!

Anmäl
2017-02-13 21:34 #5 av: WolfFire93

Jag bytte vattnet och bytte roten till en liten plastväxt, jag hoppas de testar att doppa sig X3

Anmäl
2017-02-14 00:52 #6 av: MoaL

Vad fint det är! Kär

Så länge de har cirka 25 grader så behöver ni ingen värmelampa. Tummen upp Om luftfuktigheten ligger på 95% nu så är det för fuktigt, då behövs det lite mer ventilation. Det kan vara extra fuktigt nu för att allting är så nygjort, fuktigheten kan dämpa sig lite efter en tid. 

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl
2017-02-14 10:27 #7 av: WolfFire93

Tack! D tror jag räkade paja den...
Väntar på 2 nya som borde komma denna eller nästa vecka... jag gör så att jag känner på mossan varje dag så att den e fuktig och så marken e fuktig, så får jag vänta på de nya... jag har spejat ner det varje dag.. kanske för ofta?
Tempen var stabil på 25 nu under natten utan lysrampen.

Anmäl
2017-02-14 10:28 #8 av: WolfFire93

2 morgonpigga figurer X3

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.