Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Tävlingar & Lekar

Månadens eremit - Oktober

2011-09-06 19:05 #0 av: MoaL

Bilder kan postas i denna tråd fram till och med midnatt den 25 september. Därefter startar jag en omröstningstråd inom tjugofyra timmar. :)

Tävlingsregler:

  • Varje medlem får delta med EN bild på en eller flera eremitkräftor, och man bör även skriva en presentation om eremitkräftan/-orna som är med på bilden.
  • Fram till och med slutdatumet kan vem som helst posta sitt bidrag till tävlingen. Om du redan har postat en bild men ångrar dig och vill använda någon annan bild, så är det bara att skicka ett PM till mig så tar jag bort det första bidraget och du kan posta den nya bilden.
  • Kom ihåg upphovsrättslagen! Om det inte är du som har tagit fotografiet måste du ha ägarens tillstånd att använda den.

OBS! För att det inte ska bli så rörigt är endast bidrag till tävlingen tillåtna i denna tråd.

Några tips för att lyckas så bra som möjligt i tävlingen är att bilden ska vara skarp och tydlig. Bilden bör inte heller vara för liten. :)

Den som vinner tävlingen vinner äran samt får sin bild och presentation publicerad på EiFs framsida. Glad
Mot slutet av året kommer vi att rösta fram Årets eremit, och den vinnaren kommer att få ett litet pris. ^^

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl
2011-09-06 20:57 #1 av: Giski

Nu får väll Korv vara med i en tävlig, jag tror att han hade velat det om han var i livet! :(

Här är då korv som när fotot togs verkligen gillade att busa med Majs. De ramlade ned från sin grev flera gånger när de slogs om vem som skulle få den bästa solplatsen! xD

Anmäl
2011-09-21 18:20 #2 av: MoaL

Vi behöver fler bildbidrag i tävlingen! :)

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl
2011-09-23 18:09 #3 av: [Kamillah]

Det här är Oddish, som är en av mina tidigare eremitkräftor innan han blev uppäten/dog innan han blev uppäten förra midsommaren :( Var iaf jätteglad att ha en sån liten rackare!


"You meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet one person, and your life has changed.. Forever."

Anmäl
2011-09-25 19:00 #4 av: EPN

Lägger in ett bidrag nu då.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.